A Simple Key For çanakkale prefabrik ev Unveiled

Wiki Article

Tüm bunlar maliyeti arttıran unsurlar olmakla beraber yine duvar panellerinin boyutlarında da bu opsiyonlara rastlanabiliyor. 10 santimetre olan iç duvar paneli aynı zamanda six santimetre olarak da tercih edilebiliyor.

Prefabrik ev yaşam alanları birbirinden farklı zevk ve standartlarda olabildiğinden müşterilerimizde birbirinden farklı ekipmanlar kullanmak istediğinden bazen firmaların gönderdiği ürünlerin markalarını yada tasarımlarını istemediklerinden işin bitiş süresi ve maliyeti artmaktadır. Bu nedenle diğer ince detaylar müşteri tarafına bırakılmaktadır. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları veren firmalardan çok detaylı bir şekilde anlaşma yapmalısınız. Kullanılacak ısıtma soğutma tesisatının markasından, nakliye ve vinç maliyetlerine kadar.

Sizler de en son development çift ve tek kat prefabrik ev modelleri ile tanışmak isterseniz World-wide-web sayfamızı inceleyebilir, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Betonarme yapılara kıyasla yıkılma riski daha düşük olan prefabrik evler, ayrıcalıklı özellikleriyle inşaat sektörünün en önemli yenilikleri arasında yer almayı başarır. Birbirinden farklı projelerin ve modellerin yer aldığı geniş çeşitlilik arasından sizler de kendinize ve kriterlerinize en uygun olan seçeneği belirleyerek verimli bir kullanım elde edebilirsiniz.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de prefabrik fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Ayrıca, prefabrik evler enerji verimliliği konusunda da oldukça iyidir. İyi bir yalıtım ile enerji tasarrufu sağlanabilir ve çevre dostu bir yaşam alanı oluşturulabilir.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimensions teslimini ifade eder.

Mimarlık ofisi tarafından evin projeleri kadar evin hangi araziye kurulacağı, arazinin komşu yapılarla olan mesafesi, yola olan mesafesi, kot farkı gibi tüm detaylar da incelenecek ve uygun olan çizimler gerçekleştirilecektir. Fen işleri müdürlüğünce yapılan prefabrik ev incelemelerde mevcut arazinin ve satın aldığınız evin herhangi bir uyuşmazlığı olmaması durumunda ruhsat alım işlemi için harç yatırmanız dışında yapmanız gereken bir şey yok.

Prefabrik ev satın alırken öncelikle inşa edilecek modelin prefabrik çanakkale prefabrik ev fiyatları bir yapı için tasarlandığından ve fabrikada üretildiğinden emin olmalısınız. Bunun yanında evin tasarımı için, mimarlık ofisinden proje dosyası hazırlatmanız gerekiyor.

Demontaj ve edirne prefabrik ev fiyatları taşıma ücreti karşılığında prefabrik evinizi istediğiniz konuma taşıyabilmekteyiz.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada measurement yaptıracağınız ev ile ilgili beton approachı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan çanakkale prefabrik ev izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Sevkiyat sonrası ve montaj süresince sahada malzemelerin çalınma veya zarar görmeye karşı koruma altına alınması

Report this wiki page